Over ons

In verband met het coronavirus zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast. Dit geldt ook voor de 55+ groep op woensdagmidag. Deze maatregel geldt tot 7 april. Nadere berichtgeving volgt.

TTV Maarssen is opgericht op 12 oktober ‘1954 door medewerkers van een Maarssens bedrijf, die in de pauze een potje tafeltennisten in de bedrijfskantine.

TTV Maarssen is de enige tafeltennisverening en de grootste binnen de gemeente ‘Stichtse Vecht’.

TTV Maarssen heeft ruim 100 tafeltennisenthousiasten, verdeeld over competitiespelers, recreatieleden en 55+leden. Wij hebben geen jeugdafdeling, maar men kan wel lid worden vanaf 15/16 jaar.

Tafeltennis is een makkelijke sport. Iedereen kent het, iedereen kan het en bijna iedereen heeft het wel eens gedaan. Tafeltennis is geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen, jong en oud. je doet het nooit alleen waardoor deze individuele sport heel gezellig is.

Tafeltennis is bij Maarssen niet alleen in wedstrijdverband, maar ook zeker recreatief te beoefenen. het bestuur probeert nieuwe leden zoveel mogelijk bij het spelletje te betrekken, langs de kant zitten en toekijken, daar heeft echt niemand iets aan.