55+ groep

Een speciale plaats binnen onze vereniging is er voor de zogenaamde “55 + ” groep .

Iedere woensdagmiddag va 13.30 tot 15.30 uur neemt deze groep, in een sportieve en amicale sfeer, bezit van de zaal. Nieuwkomers die de sport nog nooit hebben beoefend kunnen worden geholpen door de aanwezige Maarssen leden die hen de fijne kneepjes leert, zodat men al snel een balletje kan slaan.

In de pauze en na afloop kan men in het sportcafé iets drinken en/of nuttigen en worden de sociale contacten met de andere deelnemers aangehaald

Competitie en recreatieleden met een leeftijd vanaf zo,n 50 jaar kunnen ook , zonder bijkomende kosten aan de woensdag middagen van de 55+ groep deelnemen . Indien het echter druk is dan worden de competitie en recreatieleden verzocht om bijvoorbeeld te gaan dubbelen of voor maximaal 20 minuten een tafel vrij te maken, zodat niemand van de 55+ langs de kant zit.

Nieuwe spelers die zich op de woensdagmiddag aan melden betalen € 4,50 contant per middag. Je kan ook € 17,- of € 32,- vooruit betalen en dan mag je resp. 4 of 8 middagen spelen.

Als je het bij ons naar je zin hebt waarderen wij het dat je recreatief lid wordt, dan bedraagt de contributie per verenigingsjaar € 110,- inclusief basis contributie NTTB. Natuurlijk brengen we de reeds betaalde bedragen in mindering. Met een officieellidmaatschap is men tevens lid van Maarssen, met de daarbij behorende rechten en mag je ook op de dinsdag- en donderdagavond spelen. Mocht je door omstandigheden zoals onregelmatig werk of fysieke omstandigheden vaker niet dan wel kunnen spelen dan blijft eerder genoemde contante betaling mogelijk.

Loop eens binnen op de woensdagmiddag in sportzaal Bloemstede. Neem je sportschoenen mee, je kunt gelijk uit proberen of deze sport iets voor jou is.